Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Penol tynde farveblyanter - 24 stk.

Penol tuscher, farveblyanter, farvestifter og maletilbehør

Farveblyanterne, tuscherne, farvestifterne, maletilbehøret og andre kreative produkter fra Penol er kendt af de fleste. Mærkevaren Penol er lig med kvalietet, holdbarhed og kreativ leg. Alle børnetuscher fra Penol kommer i recikuleret materiale og hylstrene er helt fri for PVC. Farveblyanterne har klare farver og er specielt beregnet til børn og børnehænder, og de findes i flere varianter til små og store børn. Penol opmuntrer til kreativ leg!

Vores pris: 77,-
Få tilbage på lager
SKU
22159
   

Farveblyanterne fra Penol er specielt beregnet til børn, men kan naturligvis med fordel bruges af både store og små. Farveblyanterne har trekantet form, der giver et godt ergonomisk greb. Farveblyanterne er uden PVC og denne pakke indeholder 24 farveblyanter i klare, rene farver!

Indeholder:

  • 24 Penol farveblyanter - tynde

Detaljer:

  • Trekantet
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Model16000111
EAN5701113161118
MærkePenol
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.