Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Playmobil byliv

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Nyhet
Pris
Serie
Mærke
Interesse

Produkter 1-52 av 79

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

Playmobil City - livet i byen. Playmobil City lader dig være med til alle de spændende ting som kan ske i byen, alt fra dagligdagsting til action fyldte missioner med politi eller brandmænd. Byg din helt egen Playmobil by med huse, butikker, caféer, hospital, skoler og få dine Playmobil figurer til at føle sig trygge med politistation, brandstation og redningstjenester i nærheden. Og hvis noget går i stykker, så kommer anlægsarbejderne fra Playmobil City Action ind og rydder op. I Family Fun planlægger indbyggerne ferie og fritid, med besøg i dyreparken eller akvariet, camping og turer i skoven, eller besøg på stranden med sjove aktiviteter i vandet.

Lad Playmobil fortsætte med at inspirere børn til at skabe sine egne eventyr, hvor den 7,5 cm høje Playmobil figur, med bevægelige led, hænder med gribefunktioner og roterende hoved, er i fokus.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.