Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Ravensburger Puslespil 3000 brikker - Norge

Ravensburger puslespil og spil

Ravensburger har de klassiske puslespil af høj kvalitet med spændende motiver, og de underholdende, lærerige spil til både børn og voksne. Puslespil udfordrer spilleren i logisk tænkning, og sætte sammen det forhåndsdefinerede motiv på en rigtig måde. Ravensburgers velkendte logo, den blå trekant, står for underholdende leg, uddannelse og samvær. Ravensburger er et af verdens ledende mærker indenfor puslespil, spil og aktivitetslegetøj.

Vores pris: 293,-
På lager
SKU
03193-59
   

Dette puslespil fra Ravenburger har et motiv af Lofoten, i Norge. Puslespillet består af 3000 brikker af den kendte Ravensburger kvalitet. Ravensburger puslespil har været elsket af børn og voksne i mere end 100 år. At lægge puslespil er underholdende, og det kan gøres alene eller sammen med familie og venner.

Indeholder:

  • Ravenburger puslespil - 3000 brikker

Detaljer:

  • Antal brikker: 3000
  • Motiv: Lofoten, Norge
Produktdetaljer
Model170814
EAN4005556170814
MærkeRavensburger
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.