Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Rummy brætspil - fra Tactic

Lowest price at PriceRunner

Taktikspil, brætspil og udendørsspil for børn og voksne

Tactic er en af ​​Europas største udviklere og producenter af brætspil og udendørsspil til børn og voksne. Tactic producerer nogle af de mest populære børnespil, brætspil, familiespil, rejsespil, kortspil og udendørsspil. Spektret er bredt, og blandt Tactics' spil finder du klassiske spil, der er blevet spillet i generationer, og nye, spændende spil, der tager markedet med storm.

Vores pris: 158,-
På lager
SKU
4341
   

Rummy er et klassisk og meget kendt brikspil for hele familien. Hver spiller har brikker som repræsenterer spillekort på sin spillebrikholder og forsøger at lægge serier af disse på bordet. I dette udfordrende spil lægger man brikker på bordet som enten har samme værdi som på spillekortene eller er i rækkefølge. Den spiller som først får tømt sin spillebrikholder vinder.

Rummy er meget nemt at lære og det er meget udfordrende for dygtige spillere. Spillets dele er i høj kvalitet og vil garanteret give mange timer med underholdning for hele familien.

Detaljer:

  • Fra 10 år
  • 2-4 spillere
  • Ca. 30 min. spilletid
Produktdetaljer
Model02324
EAN6416739023243
MærkeTactic
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.