Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Lær-at-gå vogne

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 56

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

Med en lær-at-gå vogn eller lær-at-gå bil bliver børn opmuntret til at rejse sig op og lære at gå. Vi har et stort udvalg af forskellige gå-vogne og -biler. Vi har vogne i træ og plasti, med lasteplan foran eller bagved, gå-vogne som er formet som en bil eller klassiske lær-at-gå vogne fra kendte mærker som varer i generationer. Gå-vogne er en vigtig støtte og tryghed for små børn, som tager sine første, vaklende skridt på egenhånd, og med legetøj eller krammebamsen på lasteplanet er barnet klar til at erobre verden.

Klassiske gå-vogne fra kendte mærker bliver hurtigt en del af interiøret på børneværelset, og kan bruges til mange ting, selv efter at barnet har lært at gå.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.