Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Dinosaur shop

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Serie
Serier
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Interesse
Dino-shop Dino-shop

Produkter 1-52 av 224

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 224

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Dinosaur Shop byder på legesæt, figurer, spil, puslespil, hobbysæt og mere - alt til små og store dino-fans. Dinosaurer, dette forhistoriske dyr, der fremdeles fascinerer børn (og voksne). Det kan virke som om de fleste børn skal gennem en dinosaur-fase, hvor fokus og interesse kun er rundt disse uddøde reptiler, der omfatter en hel række forskellige typer; fra kæmpestore dinosaurer til de små, kødædende eller planteædende, dinosaurer der bevæger sig på to eller fire ben. Diplodicus den længste af dem alle, Brachiosaurus var en af de tungeste, Tyrannosaurus Rex er måske den mest kendte, Spinosaurus var den største lødædende dinosaur der er fundet, Velociraprot var en fuglelignende type, der bevægede sig på to ben, i tillæg findes der en hel række store, små, flyvende eller ukendte dinosaurer, der udløser interessen.

For et barn, der befinder sig midt i dinosaur-fasen vil legetøj, figurer, kostumer, legesæt, udgravningssæt, madkasser, drikkedunke, spil, puslespil, interaktive figurer, malebøger, byggesæt og alt andet, der omhandler dinosaurer være populære gaver, og for at gøre det nemt at finde, har vi derfor samlet alt vi har af dinosaur-legetøj her.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.