Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Droner og helikoptere

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Interesse

26 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Legetøjsdroner, -fly og -helikoptere - flyvende, sjov leg både inde og ude. Alle børn, både store og små, elsker leg med fart og spænding, og med droner og helikoptere flytter man den sjove leg op i luften. Hvordan flyver man lige, letter og lander og undgår at styrte - leg med droner og helikoptere er udfordrende og sjovt for både børn og voksne. Nogen fjernstyrede luftfartøjer kan man også lære at lave tricks med. Hvad med at imponere venner og familie med kontrolleret loops?

Helikopter, drone, quadcopter og andre flyvende luftfartøjer til små og store børn. Det at flyve med fjernstyrede droner og helikoptere er populært, og med flere forskellige modeller finder man hurtigt en variant, der passer til barnets behov og niveau!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.