Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Farveblyanter, tuscher, malesager, malebøger og tegnebøger

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 237

Page
per side

Alt børn og voksne skal bruge til at tegne, male og lege med farver!

Tegn, mal, farvelæg med og uden mønstre, sencils, hvide ark, tegnebøger, skativitetsbøger, vi har alt hvad dit barn skal bruge for at være kreativ med farver og papir. Alt fra farveblyanter, farvestifter, kuglepenne, blyanter, tusser, malebøger, hvide ark, maling, limstifter, sakse, farvede ark, tegnesæt, lærred, staffelier, stempler og meget mere - vi har udstyret, du står for fantasien og kreativiteten. At tegne og male er aktiviteter, der passer til alle aldre, og lige så godt derhjemme som på tur.

Lad barnets fantasi få frit løb med male-, tegne- og farvelegetøj, hvor de kan skabe et mesterværk med deres farveblyanter, tusser eller farvestifter. Og kender du en lille kunsterspire, vil et staffeli med lærred ligge lige til højrebenet. Vil du ikke have rod, så find en magnetisk tegnetavle, hvor barnet tegner igen og igen uden farver, maling eller tusser, kun ved hjælp af en tegnepind eller fingeren. Her finder du det udvalg og det udstyr, der egner sig til kreativ og farverig leg.

Vil du tegne, male, klippe, lime, skrive eller bruge tusser? Her finder du et bredt udvalg af tegne- og malesager, der passer til både børn og voksne. Introducer børnene til en kreativ verden med farveblyanter og tusser, der er tilpasset små hænder, eller fortsæt din kreative udvikling med farver, maling, blyanter, staffeli, lærred og tusser, der gør dit nye kunstprojekt til en leg! Med farver, tusser, maling, glimmer og blyanter åbnes døren til et farverigt univers, hvor fantasien kan slippes løs, og med dette udvalg er det let for alle små og store kunstnere.

Male og tegnebøger giver timesvis med underholdning. Farvelæg indenfor stregerne, mal dine yndlingsfigurer i smukke farver og udfør de spændende aktiviteter som du finder i bøgen. Vi har et stort udvalg af tegnebøger og malebøger. Vi har helt enkle tegnebøger til de allermindste, flotte tegne- og malebøger med dine yndlingsfigurer fra Disney, tegnebøger med figurer fra TV-serier og film, malebøger med dyr, tegneruller og tegnebøger og malebøger med klistermærker og aktiviteter.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.