Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Tegne og male

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Pris
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 279

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 279

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Tegn, mal, farvelæg med og uden mønstre, sencils, hvide ark, tegnebøger, skativitetsbøger, vi har alt hvad dit barn skal bruge for at være kreativ med farver og papir. Alt fra farveblyanter, farvestifter, kuglepenne, blyanter, tusser, malebøger, hvide ark, maling, limstifter, sakse, farvede ark, tegnesæt, lærred, staffelier, stempler og meget mere - vi har udstyret, du står for fantasien og kreativiteten. At tegne og male er aktiviteter, der passer til alle aldre, og lige så godt derhjemme som på tur.

Lad barnets fantasi få frit løb med male-, tegne- og farvelegetøj, hvor de kan skabe et mesterværk med deres farveblyanter, tusser eller farvestifter. Og kender du en lille kunsterspire, vil et staffeli med lærred ligge lige til højrebenet. Vil du ikke have rod, så find en magnetisk tegnetavle, hvor barnet tegner igen og igen uden farver, maling eller tusser, kun ved hjælp af en tegnepind eller fingeren. Her finder du det udvalg og det udstyr, der egner sig til kreativ og farverig leg.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.