Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Aquarium Pool - oppusteligt børnebassin med akvariumsmotiv - 152 x 56 cm 

Lowest price at PriceRunner

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 246,-
På lager
SKU
6908
   

Intex Aquarium Pool - et oppusteligt bassin, der passer til børn helt ned til 2 års alderen og som har et spændende og farverigt akvariumsmotiv. Det måler 152 x 56 cm og rummer 360 liter vand. Badebassinet er nemt, at puste op og bassinets gulv kan også pustes op, så det bliver blødt og behageligt at sidde, stå og bevæge sig i det.

Det er nemt at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte svampebassinet på et fladt underlag, uden skarpe kanter og lignende. I tillæg, sørg for at underlaget ryddes før bassinet pustes op og placeres på det. Tag gerne bassinet ud af æsken og lad det strække sig lidt i solen, før det pustes op.

Indeholder:

  • Intex Aquarium børnebassin
  • Reperationssæt

Detaljer:

  • Mål: 152 x 56 cm 
  • Kapacitet: 360 liter
  • Alder: fra 6 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model58480NP
EAN6941057454801
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.