Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Intex Pineapple Pool - oppusteligt bassin med bold og badering - 132 x 28 cm

Intex pools, poolintilbehør, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr

Intex har i over 40 år produceret bassiner, oppusteligt legetøj, badelegetøj og svømmeudstyr af høj kvalitet. Innovative produkter, flotte designs - underholdende legetøj til hele familien. Alle Intex produkter som oppustelige bassiner, rammebassiner, oppusteligt badelegetøj og svømmeudstyr gennemgår en intensiv kontrolprocess før de sælges til forbruger. Intex sælges i over 100 land og leverer produkter som er populære over hele verden.

Vores pris: 101,-
På lager
SKU
3926
   

Med denne pineapple pool fra Intex, har du alt du behøver til en sjov dag med vandleg i solen. De små vil elske dette farverige oppustelige bassin, med et flot tropisk ananasmotiv. Badebassinet er 132 x 28 cm stort og kommer med en matchende badebold og badering. Væggene består af 3 oppustelige ringe i solidt materiale, noget som giver bassinet stabilitet.

Det er nemt at installere og vedligeholde. Det anbefales at sætte bassinet på et fladt underlag, uden skarpe kanter og lignende. I tillæg, sørg for at underlaget ryddes før bassinet pustes op og placeres på det. Tag gerne bassinet ud af æsken og lad det strække sig lidt i solen, før det pustes op.

Indeholder:

  • Intex Pineapple Pool - oppusteligt bassin
  • Badebold
  • Badering

Detaljer: 

  • Mål bassin: 132 x 28 cm
  • Mål badebold: 51 cm
  • Mål badering 51 cm
  • Kapacitet: 189 liter
  • Alder: fra 2 år

BEMÆRK: Skal bruges under opsyn af en voksen. Pumpe medfølger ikke, sælges separat

Produktdetaljer
Model59469NP
EAN078257594696
MærkeIntex
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.