Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Puslespil 1000+ brikker

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 107

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 107

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Landskab, dyr, natur, arkitektur eller landemærker - puslespil-motiv specifikt rettet mod voksne. Store puslespil med over 1000 brikker virker som hjernetræning, og fantasien og hjerneaktiviteten vil øge. De ekstra store puslespil er ikke for nybegyndere, puslespil med 1000 brikker eller mere kræver lidt øvelse og meget koncentration. 

Forestil dig den gode følelse når du finder den brik du leder efter og brikkerne klikker på plads. Smukke landskab, berømte byer og steder, dyr, natur og kunst - et stort udvalg af store puslespil til voksne eller ældre børn som leder efter en udfordring. Puslespil med 1000 brikker, puslespil med 1500 brikker, puslespil med 2000 brikker, puslespil med 3000 brikker og puslespil med 5000 brikker kan være udfordrende, men samtidig en sjov aktivitet for alle! 

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.