Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Ravensburger Harry Potter Labyrinth - sjovt strategispil

Harry Potter - en verden af heksekunster og troldmandskab

Når Harry Potter fylder 11 år og finder ud af at han faktisk er en troldmand, bliver han hurtigt en del af den magiske verden på Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandskab. Han opdager hurtigt at der findes en mørkere side af troldom og hekseri end det han nogensinde havde set for sig. Harry Potter figurer, udklædning, byggesæt og ikoniske Harry Potter legetøj lader dig tage del i denne magiske verden, som består af trolddom, hekseri, mørke kræfter og venskab - og du ved aldrig hvad som venter dig (eller ikke venter) rundt næste hjørne på Hogwarts.

Vores pris: 266,-
På lager
SKU
10195-111
   

Labyrinth Harry Potter er et sjovt brætspil for hele familien. Strategispillet er ligesom det originale labyrintspil, hvor det handler om at bane sig vej gennem brættet ved at placere forskellige brikker, så labyrinten åbner sig. Forskellen er, at dette spil har et stilfuldt Harry Potter-tema! I denne udgave af labyrintspillet er der karakterer og kort kendt fra den magiske verden. Du skal finde figuren vist på kortet øverst i din bunke, men pas på ikke at åbne labyrinten for dine modstandere. Et fantastisk sjovt spil, der er perfekt til spilleaften!

Indeholder:

  • Labyrinth Harry Potter strategispil

Detaljer:

  • Antal spillere: 2-4
  • Spilletid: 20-30 min
  • Alder: fra 7 år
Produktdetaljer
Model262748
EAN4005556262748
MærkeHarry Potter
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.