Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Oppusteligt badelegetøj

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Nyhet
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 59

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Produkter 1-52 av 59

Page
per side
Indstil faldende rækkefølge

Leg på stranden eller i bassin bliver ekstra sjovt med oppusteligt badelegetøj. Badebolde, baderinge, oppustelige gummibåde, oppustelige flydemadrasser, oppustelige dyr, oppustelige ride-ons og badevinger, gør varme sommerdage til en sjov oplevelse for både voksne og børn. Vi har oppusteligt legetøj fra kendte leverandører, og med motiver og udseende, som børn vil elske.

Når tasken er fyldt med badering, badebold, luftmadras eller et stort oppusteligt dyr, og tiden er knap, når alle vil ud i vandet, kommer en pumpe godt med. Køb en fodpumpe, håndpumpe eller elektrisk pumpe, så sparer du tid. Opgaven med at puste op bliver en leg, du undgår "svimlende" voksne, og børn og voksne kommer hurtigt i vandet med deres oppustelige badelegetøj.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.