Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Familiespil

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

39 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Intet bringer os mere sammen eller lader konkurrenceinstinktet komme til syne som en spilleaften. Selv med så mange andre aktiviteter, tv-spil og IPAD, så er der intet der er mere hyggeligt end at tage et spil frem som passer til hele familien. Familiespil spænder fra spil som passer til de yngre børn, spil til teenagerne eller spil som er lige sjove for børn som for voksne. Spil bidrager til barnets udvikling i form af logisk tænkning, kritisk tænkning, stavning og sprogudvikling, motorik, og det med at vente på tur.

Fordelene med familiespil, brætspil og spil til børn er uendelige, og så er det mega sjovt. Børn har brug for perioder uden skærmtid, nærhed med familie og venner og aktiviteter som udfordrer kundskabsniveauet - familiespil bidrager med dette.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.