Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Star Wars cykelhjelm S (48-52 cm) - med justerbare stropper - sort

Star Wars legetøj, figurer og tilbehør - tag legetøjet med ud i rummet

Tag kampen ud i rummet, uanset om du vil kæmpe på det gode eller det ondes side. Her finder du de Star Wars effekter du skal bruge blandt vores store udvalg. Star Wars rumskibe og starfighters, køretøjer, figursæt, Darth Vader figur, Han Solos Millenium Falcon, Star Wars kostume og påklædning samt masker og jedi tilbehør såsom lyssværd. Genskab spændingen gennem Kylo Ren, Inquisitor eller StormTrooper og red universet sammen med Luke Skywalker, Chewbacca og C-3PO.

Her har du udvalget til at skabe dit eget Star Wars-univers på børneværelset, med byggesæt og diorama udstillingssæt, puslespil, legetøj og tilbehør fra de kendte spillefilm om en galakse langt, langt væk og den populære tv-serie om Obi-Wan Kenobi, The The Mandalorian og Bobba Fett!

Vores pris: 74,-
Få tilbage på lager
SKU
18553
   

Sej sort Star Wars cykelhjelm i størrelse 48-52 cm til børn med justerbare stropper.

Det er lige så vigtigt at have hjelm på, når man kører på løbehjul, som på en almindelig cykel, fordi hastigheden også kan være høj på et løbehjul. Hvis du falder af, kan du også komme til skade på samme måde, som hvis du falder af din cykel. Det er derfor vigtigt at bruge en cykelhjelm for at beskytte barnet mod hovedskader. Denne seje Star Wars hjelm i sort har justerbare stropper, og er justerbar i størrelsen, så den passer til børn med en hovedomkreds på 48-52 cm.

Indeholder:

  • Star Wars cykelhjelm med justerbare stropper

Detaljer:

  • Størrelse: S (48-52 cm)
  • Farve: sort
Produktdetaljer
Model8013467
EAN7071673134678
MærkeStar Wars
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.