Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Runde trampoliner

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Kategori
Pris

25 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

25 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

Trampoliner giver sjov og aktiv leg for børn og voksne. For børnene er der ikke meget, der overgår den sjove leg, der giver kilder i maven når man hopper og laver nye tricks på trampolinen. Og der er ikke meget, der slår glæden ved at have denne leg i sin egen have med en rund trampolin af høj kvalitet, som vores runde trampoliner med solide rammer, kraftige fjedre for ekstra opspring og forstærkede hoppemåtter for mere jævne hop.

Vores runde trampoliner leveres komplet med sikkerhedsnet i lanternestil med YKK-lynlås, forstærket hoppemåtte for ekstra opspring og forstærket polstring, der beskytter barnet mod at falde mellem fjedrene. Her finder du små trampoliner og store trampoliner, så du får en rundt trampolin, der passer til din have eller terrasse. Og husk en stige, så de små nemt kommer af og på trampolinen.

BEMÆRK:

Husk at følge monteringsvejledningen nøje, før du begynder at hoppe. Trampolinen skal altid samles af en voksen og efterses, før den bruges af børn.

VIGTIG! Alle Toyspace trampoliner skal monteres på en så flad overflade som muligt, så man undgår at trampolinen bliver skæv, når man hopper på den. Vi anbefaler også, at du fastgør trampolinen til jorden for at forhindre, at den vælter, hvis det blæser kraftigt.

Vi anbefaler altid, at kun ét barn (ung) bruger trampolinen ad gangen. Desværre skyldes mange af de skader, der opstår, at flere børn bruger trampolinen på samme tid.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.