Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Ekstraudstyr runde trampoliner

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris

18 produkter

per side

Hoppedug, sikkerhedsnet, beskyttelsesring til runde trampoliner

Vores runde Pro Edition trampoliner er solide trampoliner, der giver godt opspring. Trampolinen har en solid stålkonstruktion, Lantern style sikkerhedsnet, kraftige og solide fjedre, forstærket hoppedug og polstring. En vigtig del af hoppelegen er at sikre, at det udføres på en solid og tryg trampolin, og det er vigtigt at inspisere trampolinen for tegn på skader eller slitage, så man sikrer en tryg og sjov hoppeoplevelse.

Skulle uheldet være ude, og trampolinens dele får et slag i efterårsstormen eller ved forkert brug, har vi et stort udvalg af tilbehør og dele til vores runde trampoliner. Her finder du sikkerhedsnet, forankringsudstyr, hoppedug, polstring, fjedre og stiger til din runde Pro Edition trampolin.

BEMÆRK:

Husk at følge monteringsanvisningen nøje, før du begynder med at hoppe. Trampolinen skal altid monteres af en voksen og inspiseres før den tages i brug af børn.

VIGTIGT! Alle trampoliner skal monteres på et så fladt underlag som muligt, så man undgår at trampolinen bliver skæv, når man hoppe på den. Vi anbefaler også at man sikrer trampolinen til underlaget, for at undgå at den vælter, hvis der er kraftig vind.

Vi anbefaler altid at trampolinerne kun bruges af ét barn af gangen. Desværres skyldes mange af de skader, der sker, at flere børn bruger trampolinen på samme tid.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.