Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Natur- og videnskabssæt

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Interesse

37 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Undrer du dig over hvordan man dyrker krystaller, hvordan man bruger et forstørrelsesglas, eller hvordan menneskekroppen fungere, studer det som er småt og nært eller det som er stort og langt væk - du kan gøre dette og meget mere med natur- og videnskabssæt, mikroskoper og teleskoper. Med et mikroskop til børn kan små forskere studere ting, der er for småt til at se med det blotte øje. Teleskopet lader børn tage på opdagelsesrejse i verdensrummet. Natur- og videnskabssæt gør læring til noget sjovt, og udfordrer barnets forståelse af verden omkring sig. Eksperimenter med kemisæt, robotik og natureksperimenter, eller vær en insektforsker og lær om insekter og småkryb. Børn elsker at lære og blive udfordret, og gennem natureksperimenter, videnskabssæt, eksperimentsæt, mikroskoper, teleskoper, o.l. lærer barnet gennem leg.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.