Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Cykelhjelme og tilbehør

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder

35 produkter

Indstil faldende rækkefølge
per side

Sikkerhed er viktig, når du er ude at køre med fart, og du skal altid have hjelm på, når du cykler eller ruller hen ad vejen med vinden i håret. I denne kategori har vi samlet et udvalg af cykelhjelme i god kvalitet fra kendte mærker. Cykelhjelmene til børn kommer i forskellige størrelser, former og designs. Det kan være en fordel at måle omkredsen af barnets hoved, så du kan finde en hjelm, der sidder godt. Hjelmen skal sidde godt, med stadig være behagelig at have på hovedet. Her kan du vælge mellem ensfarvede hjelme og hjelme med stilfulde mønstre og print, med lys og ventilationshuller og med justerbare stropper og omkreds. En hjelm er vigtig, når barnet cykler eller kører på løbehjul, og beskytter barnet mod hovedskader, hvis de er uheldige og falder af cyklen, så vælg blandt vores varianter her.

Leder du efter det lille ekstra til dit løbehjul eller din cykel? Hvad med at pynte med en ringeklokke, lys eller duske til håndtaget? Dekorer og sæt dit eget præg på cyklen med et stort udvalg af tilbehør. Tilbehøret er ikke kun flot, men kan også bevirke, at du bliver set i mørke med lys, eller at andre trafikanter kan høre, at du kommer, når du ringer på klokken. For ekstra sikkerhed kan du bruge en cykellås til at sikre, at din cykel er, hvor du efterlod den, og for ekstra personlig sikkerhed kan du bruge arm- og benbeskyttelse ud over din hjelm. At være synlig og sikker, når du kører i trafikken, er både stilfuldt og sejt.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.