Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Cykelhjelme og tilbehør

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
Alder

33 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

33 produkter

per side
Indstil faldende rækkefølge

Sikkerhed er vigtigt når man er ude og færdes i fart, og man skal altid bruge hjelm, når man cykler eller ruller afsted på vejen med vinden i håret. I denne kategori har vi samlet et udvalg af hjelme i god kvalitet fra kendte mærker. Hjelmene kommer i forskellige størrelser, former og motiver. Det kan være en fordel at måle omkredsen af barnets hoved, så man finder en hjelm der passer godt. Hjelmen skal sidde godt, men også være behagelig at have på hovedet. Her kan du vælge mellem ensfarvet hjelme og hjelme med seje mønstre og tryk, med lys og ventilationshul, og med justerbare stropper og omkreds. En hjelm er vigtig og sikrer barnet mod hovedskader, hvis de er uheldige og falder. Så vælg blandt vores varianter her.

Er du på jagt efter det lille ekstra til dit løbehjul? Hvad med at pynte cykeln med en ringeklokke, lys eller duske til håndtaget? Dekorer og sæt dit eget præg på cykeln med et stort udvalg af tilbehør. Tilbehøret er ikke bare fint, men kan også føre til at du bliver set i mørket med lys, eller at andre trafikanter hører at du kommer når du ringer med klokken. For ekstra sikkerhed kan du bruge en lås for at sikre dig at løbehjulet står der du forlod det, og for ekstra personlig sikkerhet, kan du bruge besskyttelse til arme og ben i tillæg til hjelmen. At være synlig og sikker når man er ude og færdes i fart, er både stiligt og sejt.

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.