Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend

Byggesæt

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Mærke
Alder
Karakter

Produkter 1-52 av 109

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

Leg med byggesæt og modelsæt er med til at give børn en følelse af mestring. Fra mange små dele og bider skabes der biler, både, fly, helikoptere og meget mere - og sætter man en motor til, bliver det ekstra sjovt. Byg efter instruktioner for et bestemt slutresultat, eller byg efter egen fantasi og bestem selv resultatet.

Her finder du et stort udvalg af byggesæt og modelsæt, som børn kan lege med alene eller sammen med andre. Vi har byggesæt med forskellige sværhedsgrader, hvor barnet kan udforske sine motoriske færdigheder, samt lade fantasien og kreativiteten få frit spil. I denne kategofi finder du helt enkle byggesæt og byggemuligheder til de yngste, i tillæg til mere avanceret byggesæt med interaktive slutresultater til de ældre børn. Lad bygge-legen begynde!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.