Superhurtig levering | Toldfrit | Gratis fragt over 500,-*

Pedaltraktorer og el-traktorer til børn

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Pris
Aktuelt
Kategori
Mærke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 64

Page
per side

Pedaltraktor, elektrisk traktor, traktor med anhænger og tilbehør

De fleste børn bliver fascineret af traktorer fra de er ganske små. Hvad med at lade dem få sin helt egen traktor, der tager dem med ud på eventyr i haven, på legepladsen eller i gårdspladsen? Lad børn forestille sig et liv på bondegården, hvor traktoren er et vigtigt værktøj. Her finder du klassiske pedaltraktorer og elektriske traktorer der kører selv. Nogen traktorer kommer med anhænger, andre med skuffe foran eller bagved. I tillæg kan man skaffe sig en hel række med tilbehør og tillægsudstyr, der gør lege endnu mere ægte.

Her finder du seje traktorer fra kendte mærker, der minder om de store traktorer som man bruger på en ægte bondegård. Om du ønsker de robuste og traditionelle plastikhjul som ruller godt på de fleste underlag, eller de behagelige og mere stillegående gummihjul, finder du flere valgmuligheder her. Traktorerne har flere funktioner og kan ofte sættes sammen med ekstraudstyr og andet tilbehør, der gør rollelegen sjovere og mere ægte.

Leg med traktor og traktor tilbehør er supersjovt, og børns fascination for bondegårde, gårdsdyr og traktorer starter tidlig. Tag børnene med ud og se dem tage en køretur og rulle ud på landevejen, marken eller legepladsen. Pedaltraktorer, elektriske traktorer, små traktorer eller store traktorer - udvalget er stort, og valget er dit!

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.