Denne side bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse. Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, kan du slå det af i indstillingerne i din browser. Dette kan medføre at enkelte funktioner på hjemmesiden ikke vil fungere optimalt - Lær mere - Godkend
2 år med lave priser - se vores ellevilde fødselsdagstilbud her! 2 år med lave priser - udforsk fødselsdagstilbuddene her!

Puslespil 100-999 brikker

Filter

Sorter efter
købsalternativer
Nyhet
Pris
Serie
Mærke
    POPULÆRE MÆRKER
  1. ANDRE MÆRKER A-Å
Alder
Interesse
Karakter

Produkter 1-52 av 142

Indstil faldende rækkefølge
Page
per side

Puslespil er en sjov måde, hvor man kan træne genkendelse, logisk trænkning, tålmodighed og øje-hånd koordination. Puslespill med 100-999 brikker vil udfordre ældre børns finmotorik og lade dem mærke mestringsfølelsen efterhånden som brikkerne falder på plads. Større puslespil fungerer som hjernetræning for børn og voksne, og bidrager til at både fantasien og hjerneaktiviteten vil øge. 

Løft motivet du pusler op fra underlaget og se hvordan du skaber en 3D-model, ved brug af puslespilsbrikker. 3D puslespil er en helt anden måde, at lægge puslespil på end normale, flade puslespil, hvor du ved hjælp af færre brikker skaber spændende og smukke konstruktioner.

Vælg mellem forskellige sværhedsgrader når det kommer til puslespil, for at bidrage til at opbygge barnets selvværd og korttidshukommelse på en sjov og underholdende måde. 

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.